Jeigu yra būdas padaryti geriau, atrask jį. T. A. Edison

Sveiki, Svečias
Prisijungimo vardas: Slaptažodis: Prisiminti mane
  • Puslapis:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMA: Userform

Userform prieš 2 m. 5 mėn. #1

  • seilor
  • seilor avataras
  • Neprisijungęs
  • Dalyvis
  • Žinutės: 22
  • Reputacija: 0
Sveiki,
Susidūriau su problemėle. Turiu excel failą kuriame yra userform. Atidarius excel failą, iškart atsidaro userform neativavusi pačio excel. Bet uždarius ir vėl atidarius failą, atsidaro tik excel langas, bet neaktyvuojasi pati userform. Jei padarau, kad išeinant iš userform atidarytų excel, tada viskas veikia tinkamai. Klausimas kaip padaryti, kad kaskart atsidarant failą aktyvuotusi tik userform ?
Iš anksto dėkoju už atsakymą.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Userform prieš 2 m. 5 mėn. #2

  • hattrick
  • hattrick avataras
  • Neprisijungęs
  • Veteranas
  • Žinutės: 60
  • Gauta padėka 35
  • Reputacija: 8
Sveikas,

bandyk naudoti kažką panašaus (ThisWorkbook kodo lange):

Option Explicit

Private Sub Workbook_Open()
Application.Visible = False
UserForm1.Show

End Sub

UserForm1 čia tavo Userform pavadinimas. Tik siūlau iškart į userform prisidėti mygtuką su kodu:

Private Sub CommandButton1_Click()
Application.Visible = True
End Sub

Jei neprisidėsi, paskui kankinsiesi :D bet gali pabandyti ir be šio mygtuko. Kodo ėsmė išvis nerodyti Excelio lango, o tik Userform'ą. Uždarius Userform'ą užsidarys ir pats Excelio failas, nebent kode nurodysi kitaip.
Paskutinis taisymas: prieš 2 m. 5 mėn. nuo hattrick.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Userform prieš 2 m. 5 mėn. #3

  • seilor
  • seilor avataras
  • Neprisijungęs
  • Dalyvis
  • Žinutės: 22
  • Reputacija: 0
Sveiki,
Tai, kad visą tai ką išvardinote aš jau naudoju. Todėl ir pasistojo klausimas kame čia šaknys :)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Userform prieš 2 m. 5 mėn. #4

  • mariuslit
  • mariuslit avataras
  • Neprisijungęs
  • Naujokas
  • Žinutės: 17
  • Gauta padėka 8
  • Reputacija: 1
Sveiki, seilor, ar galėtumėte įkelti failą. Pats galvoju kurti tokį projektą, be standartinio Excel lango, bet nesu dirbęs su userform, norėčiau pastudijuoti. Ačiū.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Userform prieš 2 m. 5 mėn. #5

  • seilor
  • seilor avataras
  • Neprisijungęs
  • Dalyvis
  • Žinutės: 22
  • Reputacija: 0
Neleidžia įkelti man failo. Neveikia įkėlimo mygtukas :(
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Userform prieš 2 m. 5 mėn. #6

  • hattrick
  • hattrick avataras
  • Neprisijungęs
  • Veteranas
  • Žinutės: 60
  • Gauta padėka 35
  • Reputacija: 8
Tada reikia tavo kodo :)
Pas mane viskas veikia kuo puikiaisiai. Visada įsijungia tik UserForm.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
  • Puslapis:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatoriai: bankeris
Puslapio sukūrimo laikas: 0.282 sekundžių