Jeigu yra būdas padaryti geriau, atrask jį. T. A. Edison

Sveiki, Svečias
Prisijungimo vardas: Slaptažodis: Prisiminti mane
  • Puslapis:
  • 1
  • 2

TEMA: Excel tūkstančių skiriklis, didelė problema

Excel tūkstančių skiriklis, didelė problema prieš 6 m. 6 mėn. #7

  • dll
  • dll avataras
  • Neprisijungęs
  • Moderatorius
  • Žinutės: 194
  • Gauta padėka 47
  • Reputacija: 20
Aš asmeniškai žaidžiau per File -> Option nustatymus, kur galima nuimti "varnelę", kad Excel naudotų sistemos tūkstančių ir dešimtainių skyriklius ir vietoje to nurodyti savo. Bet arba per mažai žaidžiau, arba nesuveikė :)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Excel tūkstančių skiriklis, didelė problema prieš 6 m. 6 mėn. #8

  • erazmas
  • erazmas avataras
  • Neprisijungęs
  • Dalyvis
  • Žinutės: 29
  • Gauta padėka 2
  • Reputacija: 6
Pabandžiau, suveikė. Nežinia, kaip bankeriui reikia. Pabandžiau įrašyti skaičių su tarpu123 456,78 notepad ir nukopijuoti, tai rodo skaičių 123456,78 , taip pat ir rašant.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Excel tūkstančių skiriklis, didelė problema prieš 6 m. 6 mėn. #9

  • dll
  • dll avataras
  • Neprisijungęs
  • Moderatorius
  • Žinutės: 194
  • Gauta padėka 47
  • Reputacija: 20
Sunku pasakyti, ar suveiks taip kaip nori bankeris. Kaip suprantu tai reikalauja papildomų pokyčių regional settings?
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Excel tūkstančių skiriklis, didelė problema prieš 6 m. 6 mėn. #10

  • erazmas
  • erazmas avataras
  • Neprisijungęs
  • Dalyvis
  • Žinutės: 29
  • Gauta padėka 2
  • Reputacija: 6
Aš išbandžiau abu variantus. Tik neaišku ar tai tenkina bankerį
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Excel tūkstančių skiriklis, didelė problema prieš 6 m. 6 mėn. #11

  • bankeris
  • bankeris avataras
  • Neprisijungęs
  • Moderatorius
  • C#, VB.NET, VBA, MS Access, VSTO
  • Žinutės: 70
  • Gauta padėka 8
  • Reputacija: 8
Sry už vėlų atsakymą, programiškai pakeičiau regioną ir viską sutvarkiau.

p.s kita tema MS Office 2010 išleido SP2, dar neatsisiunčiau, gal kas žinot ką jie gero ten sutvarkė?
Nepamirškite teisingiems atsakymams paspausti "Padėkos"

I could change the world, if only they would give me the source code....
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
  • Puslapis:
  • 1
  • 2
Moderatoriai: bankeris
Puslapio sukūrimo laikas: 0.332 sekundžių